Fietsendrager verhuur

Wil je graag fietsen op vakantie, dan neem je het liefst je eigen elektrische fietsen mee. Bij ons kun je een fietsendrager huren. Je krijgt een stevige fietsendrager mee die geschikt is voor elektrische fietsen. Wij leggen uit hoe de drager werkt en monteren hem op je auto. Als je een verloopstekker nodig hebt krijg je die erbij. De fietsendrager is voorzien van sloten zodat je fietsen veilig vast staan. Zo rijdt je met een gerust gevoel op vakantie.

Tarieven fietsendrager huren

TermijnKosten
per dag 30 euro
per weekend (vrijdag t/m maandag)45 euro
per midweek (maandag t/m vrijdag)45 euro
per week60 euro
meerkosten oprijgoot10 euro

Uebler fietsendrager huren of Yakima fietsendrager huren?

Wij verhuren dragers van Yakima of Uebler, welke beschikbaar is. Deze fietsendragers zijn geschikt voor vrijwel alle fietsen, ook met brede banden. Ze kennen snelle, lichte montage en zijn klein ingeklapt op te bergen. De dragers hebben veel ruimte tussen de fietsen, zodat fietsen erop zetten gemakkelijk gaat. Inclusief slot voor het vastzetten van de fiets aan de drager en de drager aan de trekhaak, beide te bedienen met dezelfde sleutel.

Toch kopen?

Als je na de huurperiode besluit een fietsendrager te kopen krijg je van ons de huur terug.

Fietsendrager lenen voor onderhoud van je e-bike?

Breng je jouw elektrische fiets voor onderhoud naar onze werkplaats? Dan kun je gratis een fietsendrager lenen voor 1 dag.

Fiets huren?

Wij verhuren geen fietsen. Om een fiets te huren adviseren wij Ten Brinke Fiets en Kanoverhuur, Rekken.

Voorwaarden

Betaling gebeurd bij het ophalen van de fietsendrager. Wij vragen 100 euro borg en een kopie van uw identiteitsbewijs. De borg krijgt u direct terug bij het terugbrengen van de fietsendrager. De fietsendrager is niet verzekerd tegen diefstal of schade.