/ / / Koga E-Nova Evo PT DEMO

Koga E-Nova Evo PT DEMO

 4049,00

Koga demo-fiets

Wissen

De Koga E-Nova Evo PT elektrische damesfiets is een prachtige elektrische fiets, waarbij comfort, duurzaamheid en rijgenot perfect in elkaar samengaan. Deze Koga elektrische fiets kent de perfecte gewichtsverdeling dankzij de geïntegreerde accu en Bosch middenmotor. In samenwerking met de naafversnelling fiets je tijdens iedere rit heerlijk ontspannen.

De Bosch Active Line Plus middenmotor levert een koppel van 50 Nm. Dit zorgt ervoor dat je ook in heuvelachtig landschap goed voor de dag komt. Het 3-sensoren-systeem zorgt voor uitstekende ondersteuning. 1000 keer per seconde wordt er gemeten welke ondersteuning je nodig hebt. De ondersteuning kun je veilig bedienen dankzij de knoppen aan het uiteinde van het stuur. Het Bosch Intuvia display is overzichtelijk en geeft je alle beschikbare informatie. Tijdens het fietsen kun je kiezen uit vier verschillende standen van ondersteuning.

De Bosch Powerpack accu is bij de Koga E-Nova Evo PT volledig geïntegreerd in de onderbuis van het frame. Je kunt de accu uitnemen, zodat je hem op kunt laden waar je maar wilt. Standaard is deze Koga e-bike voorzien van een 400 Wh accu, maar het is ook mogelijk om een sterkere 500 of 625 wh accu te kiezen. Je kunt hiermee de actieradius vergroten van circa 140 kilometer tot 215 kilometer.

Duurzaamheid zien we op deze elektrische fiets ook meerdere malen terug. Zo is er gekozen voor een Gates CDX riemaandrijving, welke onderhoudsarm is en drie keer langer mee gaat, dan de traditionele ketting. Ook de naafversnelling en de interne kabelvoering zorgen ervoor dat deze prachtige Koga elektrische fiets maar weinig onderhoud behoeft.

  • Super smooth-welded aluminium frame; een elegante verschijning zonder zichtbare lasnaden.
  • De extra krachtige Bosch Active Plus motor en de geïntegreerde accu zijn in het midden van de fiets geplaatst voor een ideale gewichtsverdeling.
  • De Gates CDX riemaandrijving is onderhoudsarm en gaat tot wel drie keer langer mee dan een ketting.
  • Extra lage instap, maar toch een super stijf frame.
  • Geïntegreerde accu zorgt ervoor dat je bijna niet ziet dat je op een E-bike zit.
  • Interne kabelvoering zorgt voor optimale bescherming en draagt bij aan het strakke uiterlijk.
  • Geïntegreerde drop-out zorgen ervoor dat de riem gemakkelijk op spanning wordt gehouden
  • Nieuwe luxe vering in de voorvork in combinatie met extra brede banden geven je het nodige comfort tijdens je rit.
  • GIO erkenning 2019 voor Goed Industrieel Ontwerp
Frametype

Lady

Kleur

Basalt, Dark cherry

Framemaat

S, M, L

Accugrootte

500Wh, 600Wh (€200 meerprijs)

Andere suggesties…