/ / / Sparta A-Shine M8b DEMO

Sparta A-Shine M8b DEMO

 2899,00

Sparta demo-fiets

Wissen

De Sparta A-Shine M8b geeft je alles wat je wenst van een elektrische fiets én dan nog net iets extra’s. De handigheden op deze fietsen maken de fiets nog completer dan zijn andere e-bikes. Een absolute topkeuze dus.

Prijswinnende fiets
Deze elektrische fiets, die in 2019 werd verkozen tot e-bike van het jaar, is elk jaar een beetje beter geworden. Onder andere zie je dat terug in de elegante uitstraling met onzichtbare lasnaden. Daarnaast zijn de kabels geïntegreerd, waardoor de fiets er heel mooi afgewerkt uitziet. Maar misschien wel belangrijker; door dit frame en de goede onderdelen fiets je hierop erg fijn.

Technologie

Frame en de voorvork
De Sparta A-Shine M8b heeft een aluminium frame wat zorgt voor fijn en voorspelbaar stuurgedrag. Deze elektrische fiets heeft een geveerde voorvork en verende zadelpen, waardoor je veel comfort ervaart. Het Frame en de voorvork zorgen voor een comfortabele e-bike, waarmee je de mooiste toerritjes kunt maken.

Betrouwbare Bosch e-bike techniek
Het hart van deze elektrische fiets wordt gevormd door de Active Line Plus motor. Deze middenmotor van Bosch is al vele jaren doorontwikkeld en daardoor niet alleen krachtig. De motor is namelijk ook erg betrouwbaar, stil en heeft een natuurlijk aanvoelende ondersteuning. Daarbij geeft deze met 50Nm koppel genoeg kracht om glooiend terrein te overwinnen. Kies daarnaast uit 300Wh, 400Wh of 500Wh accucapaciteit, waarmee je zelf de afweging kunt maken wat je gewenste actieradius is.

Hoogwaardige onderdelen
Met een elektrische fiets kun je maar liefst 25km/u rijden. Het geeft dan wel een veilig gevoel dat je over goede remmen beschikt. De hydraulische schijfremmen geven veel remkracht. Daarbij maakt het niet uit of het droog of nat is, ze blijven dezelfde prestaties houden. Een ander hoogwaardig onderdeel is de versnellingsnaaf. Deze heeft 8 verzetten, waarbij de vijfde versnelling een zogenaamde direct-drive is. Hierbij wordt de interne mechaniek van de naaf niet gebruikt, waardoor deze e-bike nog efficiënter fietst in deze versnelling.

Doordachte verlichting en achterdrager
Een opvallend punt van deze elektrische stadsfiets is de verlichting. De koplamp maakt onderdeel uit van de voorvork en geeft uitstekende zichtbaarheid. Om nog beter zichtbaar te zijn voor medeweggebruikers, kan ook het logo aan de voorkant lichtgeven. De voor- en zijwaartse zichtbaarheid verbetert hierdoor sterk. Daarnaast heeft de achterdrager het zogenaamde MIK-systeem. Hierdoor wordt het monteren en demonteren van geschikte accessoires heel makkelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen voor accessoires die je simpelweg vast- en los kunt klikken. Hierdoor heb je bijvoorbeeld maar één tas nodig als werktas en fietstas. Heel handig als je deze elektrische stadsfiets voor woon-werkverkeer wilt gebruiken.

Framemaat

48, 53, 57, 61

Andere suggesties…