Gebruikte fietsen

Met regelmaat ruilen wij elektrische fietsen in. Wij selecteren de goede modellen eruit om aan te bieden als gebruikte ebikes. Alle occasions worden gepoetst en afgeleverd met onderhoudsbeurt en garantie op de accu.

Marktplaats.nl

Marktplaats gebruikte elektrische fietsen 5 sterren

Een deel van de 2e hands elektrische fietsen zetten wij op Marktplaats.nl. Op Marktplaats zijn wij erg positief beoordeeld door onze klanten. Omdat het aanbod in gebruikte fietsen erg snel wisselt kunnen wij de meeste fietsen niet op Marktplaats zetten. Kom daarom langs, of bel even als je interesse hebt in een gebruikte elektrische fiets.

Gebruikte accu

Bij een tweedehands elektrische fiets is de accu een paar jaar oud. Bij ons krijg je daarom garantie op de accu bij aanschaf van een gebruikte fiets. Wij vertellen in de winkel altijd wat de conditie van de accu is. De meeste accu systemen kunnen wij ook uitlezen of meten als je twijfelt over de accu. Zo heb je het prijsvoordeel van een gebruikte fiets, met de zekerheid en garantie van ons als rijwielzaak.

Gebruikte Flyer fiets

Flyer is een populair merk, dat ook tweedehands veel gezocht wordt. Wij hebben altijd een aanbod in gebruikte Flyer fietsen. Soms kunnen wij zelfs een overjarige Flyer of demo Flyer aanbieden. De goede accu’s van Flyer gaan gemiddeld lang mee. Wij kunnen de Flyer accu bij een gebruikte fiets ook voor u doormeten. Een gebruikte Flyer fiets is zo een hoge kwaliteit, voor de prijs van een gebruikte.

Gebruikte fiets verzekeren

Ook jouw tweedehands ebike kunnen wij verzekeren via ENRA, de grootste fietsverzekering in Nederland. Ook als je de tweedehands elektrische fiets niet bij ons gekocht hebt kunnen wij deze verzekeren.

Inruilen op een gebruikte fiets

Wij ruilen je oude fiets in, ook als je een tweedehands fiets koopt. Wij geven een eerlijke inruilprijs. Wij ruilen elektrische en niet-elektrische fietsen in. Alle niet-elektrische inruilfietsen gaan bij ons naar Polen. Daar is veel vraag naar niet-elektrische fietsen, waardoor wij ook een eerlijke inruilprijs kunnen bieden voor niet-elektrische fietsen.

Beter een goede gebruikte dan een slechte nieuwe

Wij zijn van mening dat een betrouwbare gebruikte elektrisch fiets beter is dan een minder betrouwbare nieuwe. Daarom verkopen wij geen kwalitatief minder goede elektrische fietsen nieuw. Wij bieden u liever een gebruikte aan die betrouwbaar is en prettig ondersteund.