Fietsplan, lease, zakelijk

Wij bieden elektrische fietsen via een fietsplan, via lease en aan zakelijke klanten met fiscaal voordeel. Zo kun je een elektrische fiets aanschaffen met belastingvoordeel, op een manier die bij je past. Wij kunnen ook adviseren over hoe een bedrijfsfiets in de werkkostenregeling past, en kunnen een zakelijke fiets op het bedrijf verzekeren.

Voor de werkgever

Ben jij werkgever? Wij kijken graag mee welke lease oplossing het beste bij jouw bedrijf past. Wij hebbn ervaring met lease oplossingen voor kleine en grote bedrijven. Eventueel komen wij bij jouw langs op locatie en ontzorgen je van de eerste informatie aanmelding tot en met afleveren van fietsen aan je werknemers.

werknemer fiets van de zaak

Voor de werknemer

Ben jij werknemer? Als je werkgever lease aanbiedt kun je bij ons een fiets uitzoeken. Wij werken namelijk samen met alle lease aanbieders.

Private lease elektrische fiets

Als je een elektrische fiets leaset betaal je een vast bedrag per maand. Onderhoud, verzekering en afschrijving zijn al verrekend in het lease bedrag. Zo kom je niet voor onverwachte kosten. Een elektrische fiets leasen kan bij ons al vanaf €85,-. Bij lease kun je na de looptijd van 3 jaar de fiets overnemen voor een laag bedrag. Het lease bedrijf bepaald de waarde, en in onze ervaring kun je de lease fiets vaak erg voordelig overnemen. Wij bieden lease aan via Leasefiets, Friesland lease, Lease-a-bike, Leasegemak en Hellorider.

Fietsplan elektrische fiets

Bij het fietsplan koop je de fiets van het brutoloon of van je vakantiedagen en overuren. Zo heb je een groot voordeel over de aanschafprijs van de elektrische fiets. Vaak kunnen accessoires en een fietsverzekering ook via het fietsplan lopen. Werkgevers kunnen kiezen om met een fietsplan mee te doen, of om via de werkkostenregeling (WKR) fietsen aan te bieden. Wij werken aan beide mee. Er zijn verschillende fietsplannen, zoals bijvoorbeeld FiscFree, Nationale Fiets Projecten (NFP) en TSR. Wij doen overal aan mee. Het beste kun je bij de werkgever opvragen welke mogelijkheden er zijn, en contact met ons opnemen. Wij hebben ervaring met fietsplannen en kunnen uitleggen wat voor jou van toepassing is.

Zakelijk bedrijfsfiets kopen

Voor een ondernemer is een elektrische fiets of bedrijfsfiets zakelijk kopen in Nederland het meest voordelig. De fiets, accessoires, onderhoud en verzekering mogen in sommige gevallen zakelijk aangeschaft worden. Informeer hiervoor bij je eigen boekhouder. Als mogelijk kunnen wij de fiets leveren op uw zaak.

Wij zijn aangesloten bij:

Staat jouw fietsplan of leasemaatschappij er niet tussen? Neem contact op wat de mogelijkheden zijn.

lease fiets sfeerafbeelding 3