Testbaan

Een elektrische fiets wil je natuurlijk ervaren. Op onze 2,5km testbaan door natuurgebied fiets je lekker buiten. Met asfalt, gravel fietspad en hoogteverschil dé beste testbaan om fietsen zelf te testen. Gratis fietsen proefrijden, geheel vrijblijvend.

Welke elektrische fietsen testen?

Wij hebben altijd genoeg fietsen staan om alle verschillende componenten te kunnen testen. Verschillende elektrische aandrijvingen testen, verschillende motoren testen, de Bosch Active Line vergelijken met de Bosch Performance en Performance CX, en vergelijken tussen verschillende merken elektrische fietsen. Het gaat allemaal tijdens de proefrit. Bij ons kun je Flyer fietsen testen en Victoria fietsen testen, en vergelijken met andere merken die wij ook op voorraad hebben.

De termen experience center, test center en testbaan worden steeds vaker gebruikt. Maar wat ons betreft biedt alleen een lange buiten testbaan een goede testrit. Een echt outdoor ebike experience center.

Wij staan klaar om te adviseren over de verschillen tussen merken, over de juiste maat, en om u wegwijs te maken in de wirwar van verschillende modellen. Heb je al een specifiek model in gedachten, of heb je andere wensen? Bel dan even vooraf zodat wij een of meerdere fietsen voor je klaar kunnen zetten.

Speed pedelec thuis testen

Speed pedelcs test je niet alleen op onze testbaan, maar ook op je eigen dagelijkse route van huis naar werk. Een 45 km/h fiets mag je bij ons namelijk naar huis meenemen. Zo ervaar je niet alleen de fiets, maar ook of je het forenzen op een high speed fiets prettig vind. Ook de actieradius voor een langere afstand kun je zo goed uittesten. Wij hebben daarvoor een demo Flyer speed pedelec klaar staan die je op afspraak mee mag nemen naar huis! Neem contact op of kom langs om een afspraak te maken om onze demofiets te testen.