Victoria

Bij Victoria vind je de elektrische fiets die je nodig hebt. Victoria is een Duits kwaliteit merk met meer dan 125 jaar ervaring in ontwikkeling en productie van fietsen. Door een erg compleet assortiment is voor elke wensenlijst een passend model van Victoria te vinden. In elk prijssegment kenmerkt Victoria zich door iets hogere kwaliteit onderdelen te gebruiken.

ElektroRad sehr gut getest Victoria

Victoria: als beste getest

Victoria staat in 2019 met maar liefst 4 modellen in de top 10 bij de Consumentenbond. Regelmatig scoort Victoria hoog in verschillende tests. Ook in Duitsland winnen ze regelmatig tests.

Eigenschappen van een Victoria ebike

Victoria kenmerkt zich steeds door hoogwaardige onderdelen. Victoria fietsen zijn een plezier om aan te werken in de werkplaats. Ze zitten goed in elkaar, en alles klopt. Nu alle merken Bosch middenmotoren gebruiken zijn verschillende merken goed met elkaar te vergelijken. Dan zien we steeds bij Victoria betere onderdelen tegen een scherpere prijs.

Victoria E-Trekking

De modellen van Victoria met een Bosch middenmotor heten meestal E-Trekking. E-Trekking begint met instapmodellen waar je een betrouwbare Bosch Active Line motor krijgt voor een scherpe prijs. Wil je een iets luxere fiets? E-Trekking is ook beschikbaar met sterke Bosch Performance Line motor, geïntegreerde accu, en luxe opties.

Victoria E-Touring

De modellen van Victoria met een Shimano middenmotor heten meestal E-Touring. Als je een iets lichtere, sportievere fiets wilt kan dit geschikt zijn. De Shimano middenmotor is iets lichter, dus Victoria gebruikt deze voor een paar sportievere ebikes.

Riemaandrijving & Victoria

Victoria heeft ruime keuze in modellen met Gates riemaandrijving. Met de Victoria E-Trekking 7.8 heeft Victoria een scherp geprijsde optie met riemaandrijving en Bosch Performance motor. Met de Vicotria E-Trekking 11.8 heeft Victoria een erg luxe afgewerkte fiets met riemaandrijving en geïntegreerde accu. Wij helpen u graag wegwijs te worden in de vele modellen Victoria ebikes.

Geïntegreerde accu bij Victoria

Meerdere modellen van Victoria zijn leverbaar met de accu geïntegreerd in het frame. De modellen hebben allemaal een Bosch middenmotor. Doordat Victoria meerdere modellen met geïntegreerde accu maakt is er ook met die wens nog keuze in verschillende uitvoeringen.

Gebruikte Victoria fiets

Wij ruilen regelmatig tweedehands Victoria fietsen in. Deze inruilfietsen bieden wij aan met een afleverbeurt en garantie. Op deze gebruikte Victoria fietsen ruilen wij ook opnieuw fietsen in. Af en toe is er ook een demomodel beschikbaar. Kijk op de pagina voor gebruikte fietsen voor meer informatie.