Recensies

Klanten geven ons 5 van de 5 sterren op alle reviewpagina’s. Wij horen ook graag jouw mening.

Voor de tweede keer een electrische fiets (Flyer) bij Vossebeld gekocht. Mijn oude electrische fiets is ingeruild voor een faire prijs. Je wordt altijd netjes en deskundig geholpen en ze nemen de tijd voor je. Hier geen “opgetuigde” verkopers, maar mensen die weten waarover ze het hebben, zonder gebakken lucht. Na aankoop is er sprake van een goede service als het gaat om beurten en men komt zijn afspraken na.
Jan

fietsen uitgebreid proberen op een mooie fietsroute

Na oriëntatie op internet en telefonisch contact bleken de door ons gezochte Flyer fietsen Gotour 6.7.23 automatic op voorraad te zijn. Na een hartelijke ontvangst met een kop koffie konden we de fietsen uitgebreid proberen op een mooie fietsroute. Omdat we van ver kwamen werden de fietsen direct klaargemaakt zodat we ze mee konden nemen. Inmiddels er al een aantal ritten op gereden en ze voldoen prima. Goed gevoel bij jullie bedrijf en vertrouwen op een goede ondersteuning en service.
Fam. Keizer

er was al een prettig mailcontact vooraf

Op zoek naar de fiets die ik wilde hebben, kwam ik terecht bij Vossebeld in Rekken. Vanuit mijn huis toch ruim een uur rijden.
Er was al een prettig mailcontact vooraf, wat me het vertrouwen gaf, dat ik wat betreft inruil van mijn oude fiets de tocht wel kon gaan maken.
Geen spijt van! Ondanks dat zij het heel druk hadden, werd de tijd genomen voor een kop koffie en een praatje.
Daarna overgegaan tot de aankoop en de inruil (er werd een reeel bedrag gegeven).

Vera Oor

Best geteste elektrische fietsen

Wij kiezen alleen voor elektrische fietsen die als beste getest worden. Flyer komt al twee jaar op rij als beste uit de test. In 2020 als “beste uit de test” met de Gotour 6 in de test van de Consumentenbond en in 2021 als “beste getest” met de Flyer Upstreet 5 7.23 in de ADR fietstest.nl. Bij een Flyer heb je de beste koop.

Victoria staat in 2019 met maar liefst 4 modellen in de top 10 bij de Consumentenbond. Ook in eigen land scoort Victoria hoog, en komt in 2021 onder andere als beste uit de test in het blad ElektroRad.