Flyer Upstreet 5

Dé sportieve Flyer met een gaaf design en de originele Panasonic middenmotor die zo geweldig goed fietst. Dat is de Upstreet 5.

Sportieve ebike: Flyer Upstreet

De Upstreet 5 is dé sportieve ebike die van je fiestrit een avontuur maakt. Een lang frame zorgt voor een sportieve zit. De állersterkste Panasonic GX Ultimate motor fietst verrassend soepel. Met de extra brede banden fiets je gemakkelijk door een zandpad of over gravel. Maar met het stijve frame en de starre zadelbuis manoeuvreer je ook eenvoudig door de stad.

Sportieve houding op een Upstreet

De Upstreet kent een erg sportieve houding. Het frame is lang, en het stuur is bijna recht. Met het rechte stuur is de fiets eenvoudig te manoeuvreren. Indien gewenst kunnen wij het stuur of de stuurpen omwisselen voor een iets meer gemiddelde zithouding.

Flyer Upstreet5 5.40 gent mercury red gloss

De állersterkste motor in de Upstreet

De Upstreet 5 heeft een Panasonic GX Ultimate motor met maar liefst 90Nm. Dat is evenveel als een kleine benzinemotor. De 4 ondersteuningsstanden en uitgebreide informatie zijn mooi af te lezen op het kleurendisplay. De derde stand is een ‘auto’ stand die automatisch tussen meer en minder ondersteuning wisselt. De sterke motor fietst verrassend soepel doordat hij altijd meer dan genoeg kracht overheeft.

Accu in het frame bij de Upstreet

De accu is half in het frame verwerkt. Dit ziet er mooi uit, en past goed bij de sportieve fiets. Zoek je een helemaal geïntegreerde accu? Kijk dan naar de Gotour 6. De accu is maarliefst 630 of 750 wattuur groot. Dat is nogal wat.

Traploze schakeling op een Upstreet

De meest luxe uitvoering van de Upstreet5 is de Upstreet5 7.23 uitgevoerd met een Enviolo naaf die traploos te verstellen is. Bij traploos schakelen wissel je van versnelling alsof je aan knop draait. Er zitten geen stapjes tussen de versnellingen, je kunt juist heel nauwkeurig de stand van de versnelling kiezen. Een traploze versnelling heeft dus eigenlijk oneindig veel versnellingen.

Riemaandrijving of derailleur op een Upstreet5

De standaarduitvoering van de Upstreet is met een ketting en versnellingsnaaf. De ebike is ook leverbaar met riemaandrijving of derailleur. Riemaandrijving is onderhoudsarm en vetvrij. Zo heb je nooit meer last van een lawaaierige ketting, bespaar je op onderhoud en blijft de fiets er schoon uitzien. Bij een derailleur heb je juist meer onderhoud. Daarvoor krijg je de meest efficiënte overbrenging. Een derailleur fietst dus lichter.

Standaard goede schijfremmen op de Upstreet5

Alle uitvoeringen van de Upstreet 5 hebben hydraulische schijfremmen. Met deze remmen sta je snel stil wanneer het moet, en kun je gemakkelijk rustig doseren wanneer het kan. Hydraulische schijfremmen maken de fiets ook geschikt voor op vakantie in de bergen. Deze Upstreet is wat ons betreft de door ontwikkeling van de originele Zwitserse Flyer fiets. Dat voel je in zijn DNA.