Flyer Gotour 6

/ / / Flyer Gotour 6

Een modern ontwerp met mooie geïntegreerde accu en sterke accu. De comfortabele toerfiets van Flyer. Dat is de Flyer Gotour 6.

Optimale tourfiets

De Flyer Gotour 6 is een comfortabele fiets geschikt voor lange afstanden. Het frame en stuur maken het mogelijk rechtop te zitten op de fiets. De sterke Bosch Performance Line motor is prima in de stad, en geweldig voor buitenaf in de wind of op een helling. De Flyer Gotour 6 heeft brede banden, wat de fiets erg stabiel maakt. De vering in het zadel en opvallend goede voorvork vering maken het een comfortabele rit.

Rechte houding

Het frame van de Gotour heeft een schuine zadelbuis. Dat geeft een comfortabele houding. Het frame is voor hoog, zodat je goed rechtop zit. De luxe stuurlift versterkt dit nog eens, en kan erg hoog gezet worden. Het stuur op de Gotour 6 is gebogen, zodat de handvatten dichtbij komen.

Sterke motor

De Gotour heeft een sterke Bosch Performance Line middenmotor met 65Nm koppel. In combinatie met de 625Wh grote PowerTube acu van Bosch is dit erg geschikt voor lange afstanden fietsen. De motor kan ook loopondersteuning geven. Bediening van de 4 ondersteuning standen gaat via het Bosch Intuvia display dat afneembaar of vast gezet kan worden. Zoek je een nog sterkere motor? Kijk dan naar de Upstreet 5.

Accu in het frame

De grote 625Wh PowerTube accu zit mooi in het frame weggewerkt. Sommige geïntegreerde accu’s hebben een losse kap die het onhandig maakt om de accu te verwijderen. Bij Flyer zit de kap vast aan de accu en is deze in kleur mee gespoten. Zo is het accu verwijderen erg eenvoudig en is het geheel veel beter afgewerkt.

Automatisch schakelen

Naast een normale Shimano Nexus naaf is de Gotour 6 ook leverbaar met Enviolo naaf die automatisch schakelt. Het instellen van de trapfrequentie van de automaat is mooi in de Bosch bediening verwerkt. Met de automatische schakeling rijdt je altijd weg in een lage verhouding, wat ten goede komt van de actieradius.

Riemaandrijving

De standaarduitvoering van de Gotour heeft een ketting, maar de ebike is ook leverbaar met riemaandrijving. Riemaandrijving is onderhoudsarm en vetvrij. Zo heb je nooit meer last van een lawaaierige ketting, bespaar je op onderhoud en blijft de fiets er schoon uitzien.

Ruime instap

Ondanks zijn moderne design heeft de Gotour 6 een ruime instap. Het laagste punt van de instap zit net boven de pedalen. Opstappen is zo erg gemakkelijk. Zoek je een nog lagere instap? Kijk dan naar de Gotour 4.

Schijfremmen

Alle uitvoeringen van de Gotour 6 hebben hydraulische schijfremmen. Met deze remmen sta je snel stil wanneer het moet, en kun je gemakkelijk rustig doseren wanneer het kan. Hydraulische schijfremmen maken de fiets ook geschikt voor op vakantie in de bergen. Misschien neem je deze fiets mee terug naar zijn geboorteplaats in Zwitserland?