Flyer Gotour 4

/ / / Flyer Gotour 4

De beste in zijn klasse van fietsen met extra lage instap. Dat is de Flyer Gotour 4.

Lage instap

De Flyer Gotour 4 heeft een extra lage instap. Lager dan gewone modellen. De wielen zijn kleiner, waardoor de hele fiets lager komt en het frame heeft veel ruimte om op te stappen.

Niet ingeven op luxe

Tussen alle fietsen met extra lage instap en kleine wielen kenmerkt de Flyer zich omdat het de enige is waar je niet inlevert op luxe en kwaliteit. Een lage instap fiets is soms minder optimaal, maar niet de Gotour 4. De motor is sterk en soepel, de afwerking is top, en er bestaan twee luxe uitrustingsniveaus.

Accu achter de zitbuis

De Gotour 4 heeft de accu achter de zitbuis. Dit systeem gebruikt Flyer al jaren, en werkt onverminderd goed. De plaats van de accu maakt de ruime instap zonder de accu (minder stabiel) op de bagagedrager te plaatsen.

Stabiele rij eigenschappen

De Gotour heeft brede banden omdat dit stabieler fietst. De accu en motor zijn in het midden van de fiets geplaatst voor een goede gewichtsverdeling. Het stuur van de Gotour is gebogen zodat de handvatten dichtbij zijn voor extra zekerheid.

Goede houding

De lage fiets gaat niet gepaard met een slechtere houding. De Gotour 4 is goed te verstellen, zodat ook lange of zware mensen goed zitten. Zo heeft de Gotour 4 een stuurlift waarmee het stuur erg hoog gezet kan worden.

De √°llersterkste motor

De Gotour 4 is beschikbaar met twee motoren. De luxe uitvoering heeft de allersterkste Panasonic GX Ultimate motor met maar liefst 95 Nm. Dit is niet overdreven op deze rustige tourfiets. Mede doordat de sterke motor altijd kracht over heeft rijdt de Panasonic motor erg soepel. Dat komt de stabiliteit van de fiets ten goede.

Riemaandrijving

De Gotour 4 is beschikbaar met ketting of riemaandrijving. Riemaandrijving is onderhoudsarm en vetvrij. Zo heb je nooit meer last van een lawaaierige ketting, bespaar je op onderhoud en blijft de fiets er schoon uitzien.

Schijfremmen

De Gotour 4 is altijd uitgevoerd met hydraulische schijfremmen. Met deze remmen sta je snel stil wanneer het moet, en kun je gemakkelijk rustig doseren wanneer het kan. Deze Flyer fiets is de opvolger van de Flyer C modellen die lang bekend stonden als een erg stabiele elektrische fiets.