Fietsverzekering

Helaas is schade of diefstal van uw E-bike niet altijd te voorkomen. In dat geval wilt u graag snel en goed geholpen worden. Hiervoor bieden wij de speciale e-bike verzekering van ENRA aan. Hiermee bieden verzekeren tegen zowel diefstal, schade en hulp onderweg. Zo bent u zeker onderweg.

Vertrouwd adres

Het voordeel van de ENRA verzekering via Vossebeld Elektrische Fietsen is dat wij alle onzekerheid uit handen nemen. Wij hebben een positieve ervaring met ENRA als het gaat om schadeafwikkeling. Wanneer de fiets bij ons verzekerd is nemen wij daarvoor ook al het werk uit handen. Als vertrouwd adres zorgen wij ervoor dat u snel weer fietst na schade of diefstal.

Dekking die bij je past

ENRA heeft twee verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike “Diefstal” of “Casco”. Zo kies je zelf wat je verzekerd en tegen welke prijs je de ebike verzekerd. Onderaan deze pagina vind je het verschil tussen de dekkingen.

5 jaar garantie en verzekerd

Je fiets verzekeren kan voor drie of vijf jaar, voor een scherpe premie. Tijdens deze eerste periode is de fiets tegen nieuwwaarde verzekerd, zonder afschrijving. Wanneer de eerste periode afloopt krijg je hiervan bericht, en kunnen wij de verzekering verlengen. Kies je voor 5 jaar in combinatie met onze 5 jaar garantie dan geniet u van een erg complete dekking. Vrijheid verzekerd!

Gebruikte elektrische fiets verzekeren

Niet alleen een nieuwe, maar ook een gebruikte elektrische fiets kunnen wij verzekeren. Kom voor een gebruikte fietsverzekering bij ons langs voor een taxatie. Wij adviseren je dan over de mogelijkheden.

enra-dekkingsoverzicht-fiets-en-e-bike-verzekering849x1200