GPS tracker

Een elektrische fiets is waardevol. Dat weten helaas ook fietsendieven. Omdat je jouw elektrische fiets niet kwijt wilt, bieden wij een oplossing. Met een GPS tracker van Tracefy weet je altijd waar je fiets is.

De GPS tracker wordt in je fiets ingebouwd. Met een eigen kleine accu heeft de tracker stroom om te werken. Dankzij een verbinding met de motor wordt deze automatisch geladen. Via een app krijg je een melding als je fiets verplaatst wordt. Je kunt realtime zien waar de fiets zich bevind. Als het nodig kun je direct de opsporingsdienst van Tracefy inschakelen. Daarnaast kun je in de app je routes terugkijken en alle rit statistieken inzien.

Voor de GPS tracker gebruik je een abbonement van Tracefy. Met dit abbonement werkt de koppeling met de app op je mobiel en zolang het abbonement actief is kun je de opsporingsdienst inschakelen. De meeste fietsverzekeringen geven korting op de verzekeringspremie zolang je het abbonement hebt. Steeds meer verzekeringen eisen ook een GPS tracker wanneer je een elektrische fiets vanaf een bepaalde waarde verzekert. Ook onze verzekeraar ENRA vraagt vanaf een bepaalde waarde om een GPS tracker.