Uebler fietsendrager

Uebler is het toonaangevende merk trekhaak fietsendrager voor elektrische fietsen. Kleiner ingeklapt, steviger, handiger. De fietsendragers zijn bij ons uitgebreid te testen achterop onze eigen auto. Bekijk de video, neem contact op, of lees onder de video verder.

Uebler I21

Uebler I21 fietsendrager

Het topmodel van Uebler is de I21. Alle trekhaak dragers van Uebler zijn verrassend klein ingeklapt, maar de I21 kan ook nog weggeklapt. Zo is de kofferbak bereikbaar wanneer er twee elektrische fietsen op de drager staan. De I21 is verkrijgbaar als 60 graden als auto fietsendrager voor elektrische fietsen of 90 graden kantelbaar als bus fietsendrager. Bij de I21 zijn beide goten verbonden met een aluminium profiel, wat de drager extra sterk maakt. Door gebruik van veel aluminium is de drager erg licht.

Uebler F24

De Uebler F24 is de kleinere, lichtere drager. Licht en voordeliger in prijs. De F24 is niet wegklapbaar, waardoor je niet bij de kofferbak kunt zolang er fietsen achterop de drager staan. Voor iedereen die dit niet erg vind is de F24 perfect door zijn prijs en gewicht.

Uebler F14

De meeste fietsendragers zijn voor twee fietsen. Er is ook een variant fietsendrager voor 1 fiets. De Uebler F14 is met een gewicht van 9,9kg de lichtste en kleinste elektrische fietsendrager voor een fiets. De F14 is net zo stevig, handig, en opvouwbaar als de andere types fietsendrager, maar erg licht.

Fietsendrager beste getest

ANWB fietsendrager

Volgens de ANWB is de Uebler fietsendrager de “topper in functionaliteit en gewicht”. Bij de consumentenbond is de Uebler i21 fietsendrager in 2019 als beste getest. Ook bij Besteprodukt.nl is de Uebler als beste getest. Wij kunnen het alleen maar eens zijn met al deze tests, en vinden de Uebler i21 de beste fietsendrager die er is voor elektrische fietsen.

Bij BMW en Volkswagen hebben ze ook gekozen voor de Uebler trekhaak fietsendrager. De BMW fietsendrager en de Volkswagen fietsendrager zijn Uebler fietsendragers, geleverd via het automerk. Dit zegt iets over de kwaliteit van de fietsendrager.