Unibike

Unibike fietsen importeren wij zelf direct vanuit de fabriek in Polen. Unibike wordt in Europa geassembleerd, in een fabriek met een lange historie. Het merk gebruikt hoogwaardige onderdelen. Het assortiment van Unibike sluit erg goed aan op ons assortiment, met een paar aantrekkelijke modellen. Zo maken ze de lichtste elektrische fiets, en een erg complete fiets met automatische versnelling.

Unibike Optima Antraciet

Beste prijs-kwaliteit elektrische fiets

De Optima is de beste prijs-kwaliteit e-bike. Naast de goede kwaliteit is de Optima erg compleet afgemonteerd. Met in frame geïntegreerde accu, hydraulische schijfremmen en vering in de voorvork en zadelpen heeft de e-bike al het nodige voor een fijne rijervaring.

Lichtste elektrische fiets

De Rapid is de lichtste elektrische fiets. Met de Rapid biedt UMet de Rapid biedt Unibike de sportieve fiets voor een lange tourrit. Met een krachtige middenmotor, hydraulische schijfremmen en derailleur versnellingen is de Rapid klaar voor een sportieve tour.

Unibike Energy gents heren

Luxe ebike met riem en automaat

De Energy heeft de laatste snufjes voor elektrische fietsen. De Gates riemaandrijving en nieuwste Shimano versnellingsnaaf maken de fiets extra onderhoudsarm. De automatische versnelling zorgt voor een soepele rijervaring. Hydraulische schijfremmen en een accu weggewerkt in het frame maken de fiets compleet. De Energy heeft het allemaal.