Flyer

/ / Flyer

Zoek je naar een hoogwaardige ebike die prettig fietst? Het Zwitserse kwaliteitsmerk Flyer staat bekend als hét merk dat hieraan voldoet. Luxe en comfort voor vele kilometers op een fiets die erg fijn fietst. In het hogere prijssegment adviseren wij tenminste de Flyer te proberen, als is het alleen om de bijzonder prettige Panasonic motor die Flyer als optie biedt.

Dé Flyer dealer van de Achterhoek en Twente

Vossebeld Elektrische Fietsen is dé Flyer dealer in de Achterhoek en Twente. Door eerlijke inruilprijzen, veel voorraad nieuw en gebruikt, en lange ervaring met Flyer zijn wij uitgegroeid tot specialist. Klanten vanuit Eindhoven tot Groningen weten ons al te vinden voor onze kennis van Flyer fietsen.

Flyer Upstreet 5 7.23 als beste getest

Flyer als beste getest

Kies je voor een Flyer elektrische fiets, dan kies je voor een kwaliteit ebike. Flyer wordt regelmatig als beste getest. In 2020 kwam Flyer als “beste uit de test” met de Gotour 6 in een test van de Consumentenbond. In 2021 was de Flyer Upstreet 5 type 7.23 met automatische schakeling “beste getest” in de ADR fietstest.nl. Dat Flyer een goede kwaliteit en afwerking heeft kunnen wij bevestigen. Wij zien veel Flyer fietsen terug in onze werkplaats. Het valt ons dan steeds op hoe goed een Flyer ebike eruit blijft zien na veel kilometers.

Eigenschappen van een Flyer fiets

Wij bieden verschillende Flyer modellen om voor iedereen de juiste zithouding te bieden. Flyer gebruikt naast de bekende aandrijvingen van Bosch als enige ook het exclusievere Panasonic systeem. Wij adviseren graag welk model Flyer fiets past bij wensen voor een sportieve, onderhoudsvrije, comfortabele, stabiele of lage-instap fiets.

Flyer Gotour 6

Flyer Gotour 6 Bosch

In de populaire Gotour 6 gebruikt Flyer een muisstille Bosch Active Line Plus motor of een sterke Bosch Performance motor. De Gotour 6 heeft een rechtop houding en een ruime instap voor een comfortabele tour en gebruiksfiets. De geïntegreerde accu geeft de Gotour 6 een luxe afgewerkte uitstraling. Lees meer over de Gotour 6…

Flyer Upstreet 5

In de sportievere Upstreet 5 gebruikt Flyer de Panasonic motor die extra krachtig is. Met een ‘automaat’-functie voor ondersteuning en goed uitgewerkte ondersteuning heeft de Upstreet 5 goede rij eigenschappen. De meeste uitvoeringen gebruiken de Panasonic GX Ultimate motor met 90Nm. Dat is bijna zoveel koppel als een kleine auto. Het lange frame en de rechte zadelbuis geven de Upstreet 5 een sportieve uitstraling. Lees meer over de Upstreet 5…

Flyer Gotour 4

De Gotour 4 is dé fiets met verlaagd frame om goed bij de grond te komen met de voeten. De Gotour 4 gebruikte de Panasonic motor met accu achter de zadelbuis zoals langer bekend bij Flyer. Dit helpt om de hele fiets lager bij de grond te krijgen. De lage fiets zorgt voor gemakkelijk op- en afstappen dankzij de lage instap. De lage fiets samen met brede banden zorgt ook voor erg stabiele rij eigenschappen. Lees meer over de Gotour 4…

Automatisch schakelen op een Flyer

Bij de Upstreet 5 uitvoering 7.23 en de Gotour 6 uitvoering 7.23 biedt Flyer een automatische schakeling. De Enviolo naaf (voorheen NuVinci naaf) schakelt traploos en kent weinig onderhoud. Je kunt zelf de trapfrequentie kiezen via de bediening die geïntegreerd is in het display of via bediening aan het stuur. De fiets houdt zelf deze trapfrequentie aan. Zo hoef je niet meer te schakelen, en fiets je altijd in een prettige versnelling.

Flyer speed pedelec

De speed pedelec is een elektrische fiets die ondersteuning mag geven tot 45 km/uur. Dat maakt de speed pedelec ideaal om dagelijks langere afstanden voor woon- werkverkeer te rijden. Met een s-pedelec van Flyer forens je met zekerheid. Flyer is een Zwitsers merk dat al sinds 1995 fietsen maakt, en is de hoogwaardige en betrouwbare keuze voor jouw dagelijkse rit. Lees meer over Flyer speed pedelecs…

Flyer Upstreet 5

Riemaandrijving, ketting of derailleur op een Flyer

Flyer biedt bij de Gotour 4 en Gotour 6 de keuze tussen riemaandrijving of ketting. Bij de Upstreet 5 is naast riem of ketting ook een derailleur mogelijk.

Voorraad Flyer ebikes

Wij hebben als dealer continu honderden Flyer fietsen in bestelling en op voorraad. Veel modellen kunnen wij uit voorraad leveren. Staat de juiste maat niet in onze voorraadlijst, dan hebben wij hem vaak al in bestelling bij de fabriek zodat u minder lang hoeft te wachten.

Gebruikte Flyer fiets

Wij ruilen regelmatig tweedehands Flyer fietsen in. Deze inruilfietsen bieden wij aan met een afleverbeurt en garantie. Op deze gebruikte Flyer fietsen ruilen wij ook opnieuw fietsen in. Af en toe is er ook een demomodel beschikbaar. Kijk op de pagina voor gebruikte fietsen voor meer informatie.