De nieuwe Gotour van Flyer

Gotour_7.23_Gents_EnzianBlueGloss_2023

Flyer Gotour

Comfortabel en ontspannen op korte of lange ritten – de nieuwe Gotour is de perfecte e-bike voor alle avonturiers.

Prijswinnende tourfiets

Al direct bij de lancering van het nieuwe model Gotour is deze testwinnaar in zijn categorie bij Fietstest.nl én beste getest bij ADR. Het testpanel was voornamelijk te spreken over het duidelijke display & de nette afwerking van de Gotour. Daarbij waren ze ook zeer positief over de krachtige ondersteuning van de motor, soepele ondersteuning en prettige wegligging.

Flinke motor, forse accu

De allersterkste motor van Bosch is de Performance Line CX Smart. En die is natuurlijk gebruikt voor de Flyer Gotour. De nieuwste Smart CX heeft 85Nm. Dankzij de sterke motor voelt deze fiets zich thuis in de Zwitserse bergen. Daar komt deze natuurlijk ook vandaan. Maar ook in Nederland, Duitsland en België is zo’n extra sterke motor best prettig.

Bij een sterke motor hoort een grote accu. Flyer rust de Gotour uit met maarliefst 750Wh. Volgens de Bosch actieradriuscalculator goed tot wel 180km, afhankelijk van je gebruik.

Mooi design

Voor de verlichting krijgt de Upstreet een 100 lux sterke koplamp mee. De koplamp is vormgegeven met een signature lichtring. Dit geeft een luxe uitstraling zoals tegenwoordig bij premium auto’s gebruikelijk is. Het achterlicht is mooi vormgegeven in de bagagedrager.

Kabels door het frame is tegenwoordig gebruikelijk voor alle ebikes. Flyer doet daar nog een schepje bovenop met kabels die door de stuurpen lopen. Zo is ook rond het stuur alles netjes opgeruimd.

Bosch Smart

Bosch eBike Systems staat niet stil en kijkt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden. Met de introductie van het Bosch Smart Systeem zetten ze een nieuwe standaard. Met de Bosch Flow App kun je de mobiel aan de fiets koppelen. Hiermee kun je onder andere de ondersteuning personaliseren.

Gotour met Gates riem

Bij de introductie is de Gotour er in uitvoering 7.23. Deze is uitgerust met Gates Belt riemaandrijving en de luxe Enviolo traploze schakeling. Later volgen meer uitvoeringen.