De nieuwe Upstreet van Flyer

Naar het werk, naar de winkel of een flinke tour – de Upstreet is de perfecte fiets. Ben jij klaar voor de meest stijlvolle elektrische fiets die er is?

De mooiste elektrische fiets

csm_Upstreet_Design-Innovation-Award_2023_4a84edeb1e

De Flyer Upstreet is de mooiste elektrische fiets die er is. Dat zeggen wij niet zelf, dat zeggen mensen die verstand van design hebben. De Flyer Upstreet heeft namelijk een precieuze design prijs gewonnen. In de uitvoering 7.10 heeft de jury van de Design & Innovation Award de Upstreet uitgeroepen tot winnaar in 2023. De jury zegt:

“De Upstreet 7.10 van de Zwitserse premium fabrikant FLYER is een sportieve, elegante en veelzijdige allrounder die zijn weerga niet kent. In het dagelijks leven schittert de fiets door zijn rustige loop die een hoog gevoel van veiligheid oproept. ‘s Nachts maakt de urban e-bike indruk met zijn verlichtingssysteem, dat functioneel en mooi is geïntegreerd aan de voorkant in de designstuurpen en aan de achterkant in de drager, evenals met de accu die vanaf de zijkant verwijderbaar is.”

Flinke motor, forse accu

Flyer heeft met de Panasonic Ultimate motor al jaren de sterkste motor in hun gamma. Met de Flyer Upstreet doen ze er nog een schepje bovenop. De Panasonic GX Ultimate Pro FIT heeft maar liefst 95 Nm koppel. Daarmee fiets je zonder moeite over de Alpen of over de Pyreneeën. Ook over de Nederlandse heuvels, met tegenwind of met bepakking is de motor prettig.

Het ondersteuningsniveau is zelf in te stellen. Dat wil zeggen, je kunt de fiets is vlotter of rustiger laten reageren via het instellingenmenu op de fiets. Bovendien is er een Boost-modus om de fiets kort extra te laten ondersteunen.

Standaard heeft de Upstreet al een grote accu. De accu wordt gemakkelijk via de zijkant uitgenomen. Optioneel kan er een tweede accu geplaatst worden. Met deze range-extender heeft de Upstreet zelfs 1.290 Wh aan accu’s.

Perfecte afwerking

Voor de verlichting krijgt de Upstreet een 100 lux sterke koplamp mee. De koplamp is vormgegeven met een signature lichtring. Dit geeft een luxe uitstraling zoals tegenwoordig bij premium auto’s gebruikelijk is. Het achterlicht is mooi vormgegeven in de bagagedrager.

Kabels door het frame is tegenwoordig gebruikelijk voor alle ebikes. Flyer doet daar nog een schepje bovenop met kabels die door de stuurpen lopen. Zo is ook rond het stuur alles netjes opgeruimd.

GPS navigatie via het display

Het luxe nieuwe kleurendisplay geeft alle informatie die je verwacht. Ook navigatie kan het display weergeven. Via je smartphone kun je de navigatie starten. Daarna kan de navigatie in de broekzak blijven, en neemt het scherm het over.

Uitvoeringen om te personaliseren

Met verschillende uitvoeringen is er voor iedereen de juiste fiets. Het meest sportief is de Upstreet met derailleur, het meest gekozen is een Gates riemaandrijving die natuurlijk op de Upstreet ook beschikbaar is. Als versnellingsnaaf is te kiezen tussen Shimano Nexus 5 versnellingen of de luxe traploze Enviolo schakeling. Bij een traploze schakeling kun je de versnelling in elke positie zetten om zo heel nauwkeurig de stand van de versnelling te kiezen.