Elektrische fiets met 26 inch wielen

Wij hebben keuze in elektrische fietsen met 26 inch wielen. Een elektrische fiets met 26″ wielen voor volwassenen is dichter bij de grond, wat een aantal voordelen heeft.

  • Makkelijke instap
  • Met de voeten snel bij de grond
  • Extra stabiel

Elektrische fiets met 26 inch proefrijden

Juist als het gaat om een fiets met kleine wielen en een fiets met een lage instap is uitproberen belangrijk. Het is belangrijk dat je goed kunt opstappen en prettig kunt fietsen. Wij hebben veel ervaring met fietsen met 26 inch wielen en kunnen adviseren welke fiets goed bij je past. Bovendien kijken we altijd mee dat je de juiste hoogte en juiste houding hebt op een fiets. Je mag fietsen met 26 inch wielen bij ons uitgebreid en vrijblijvend proberen.

26 inch wielen en lage instap

Veel e-bikes met 26 inch wielen hebben ook een lage instap. Zo kun je gemakkelijk opstappen en kun je snel met je voeten bij de grond. Een lage instap elektrische dames fiets heeft vaak ook brede banden voor stabiliteit. De lage instap is geschikt voor senioren, maar ook voor mensen die iets meer stabiliteit zoeken bij een elektrische fiets.

Fiets op maat met lage instap

Bij Velo-de-Ville kun je een fiets samenstellen naar wens. De fiets wordt helemaal op jouw maat aangepast. Zo kun je bij Velo-de-Ville een lage instap nemen, of 26″ wielen waarmee de fiets dichter bij de grond komt. Wij adviseren je graag.

26 inch wielen met Bosch middenmotor

Sommige elektrische fietsen met 26 inch wielmaat hebben een voorwielmotor zodat de instap nog lager kan zijn. Een middenmotor zit namelijk in de weg van een erg lage instap. Toch zijn er tegenwoordig e-bikes met een Bosch middenmotor. Dat is wel zo fijn, want de Bosch middenmotor heeft een prettig rijgedrag. Kom gerust langs om een Bosch fiets met 26 inch wielen bij ons uit te proberen.

Elektrische fiets voor kleine mensen

Ook voor kleine mensen kunnen kleine wielen een uitkomst zijn. Met 26 inch wielen staat de fiets dichter bij de grond. Zo kun je als kleiner persoon prettig op de fiets stappen. Ook is een fiets met kleinere wielen iets korter, wat de fietshouding voor kleine mensen prettiger maakt.

24 inch wielen

Waarom nog kleinere wielen? De Van Raam Balance heeft zelfs 24 inch wielen. De kleine wielen geven nog meer ruimte. Dat maakt het mogelijk dat de Van Raam Balance de pedalen verder naar voren heeft ten opzichte van het zadel. Zo kun je het zadel dichter bij de grond hebben, en toch prettig trappen omdat je wel de knieƫn kunt strekken bij het fietsen. De Van Raam Balance met 24 inch wielen kun je ook bij ons kopen.