Yakima fietsendrager

Yakima levert stevige, inklapbare en wegklapbare fietsendragers met 5 jaar garantie. De fietsendragers zijn bij ons uitgebreid te testen. Bekijk de video, neem contact op, of lees onder de video verder.

5 jaar garantie

Yakima FoldClick 2 fietsendrager

Yakima is wereldwijd een bekend merk. De dragers van Yakima behoren tot de meest stevige die er beschikbaar zijn. De dragers hebben dan ook standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

FoldClick 2

De meest verkochte fietsendrager van Yakima is de FoldClick 2. Deze drager is geschikt voor twee elektrische fietsen. De drager is wegklapbaar, zodat de kofferbak bereikbaar is als er fietsen op de drager staan. Troef van de FoldClick 2 is dat deze klein inklapbaar is, zodat hij weinig ruimte inneemt in de kofferbak of berging.

Yakima JustClick 2 fietsendrager

JustClick2

Met de JustClick 2 levert Yakima een drager die niet opvouwbaar is, maar daardoor wel een paar unieke eigenschappen heeft. De JustClick heeft een doorlopende goot wat gemakkelijk is om zwaardere fietsen op de drager te rijden. De grote drager voor twee elektrische fietsen is ook extra stevig over de drempels. Ten slotte zitten de goten waar de fietsen in staan op verschillende hoogtes, waardoor het gemakkelijker is de klemmen om het frame gemakkelijk een plek te geven.

Met de JustClick 2 heeft Yakima in 2014 de prestigieuze RedDot award gewonnen.