Werkplaats

In onze werkplaats gebeurd het. Met vakkennis zorgen onze monteurs dat je elektrische fiets lekker rijdt. Onze werkplaats is compleet ingericht voor elektrische fietsen met uitleessoftware op de computer, meetapparatuur voor accu’s en al het nodige specialistisch gereedschap. Maar vooral, wij nemen meer tijd en aandacht voor uw ebike.

Kwaliteit

Bij Vossebeld staat kwaliteit voorop. Dat zie je terug in het assortiment dat wij aanbieden, en ook in de werkplaats. Wij nemen uitgebreid de tijd voor elke reparatie en onderhoudsbeurt. Elke ebike wordt proefgereden voor die weer meegeven wordt aan de klant.

Hele zomer open, geen wachttijden

Wij vinden het niet van deze tijd dat veel fietsenwinkels in de zomer dicht gaan. De hele zomer staan wij voor je klaar. Het meeste onderhoud kunnen wij binnen enkele dagen uitvoeren. Zelfs midden in de zomer proberen wij wachttijden te voorkomen, en kun je altijd snel bij ons terecht.

Leenfiets, afspraak, brengen

Omdat wij graag de tijd nemen voor elke onderhoudsbeurt en reparatie kunt u het beste uw ebike bij ons achterlaten. Elektrsiche leenfietsen zijn kosteloos beschikbaar. Als u vooraf belt kunnen wij er een voor je reserveren. Als u de fiets niet achterop de auto of fietsend kunt brengen halen wij hem in overleg op.

Accu service

De accu is een belangrijk deel van elke ebike. De accu capaciteit loopt met de jaren terug. In onze werkplaats kunnen wij de meeste accu’s uitlezen of de accu capaciteit meten. Dit doen wij op navraag kosteloos bij een onderhoudsbeurt. Mocht de accu toe zijn aan vervanging of revisie, dan kunnen wij hierover adviseren en hebben wij vaak ook een leenaccu beschikbaar.

Ook onderhoud aan ebikes die niet bij ons zijn aangeschaft

Ook elektrische fietsen die niet bij ons gekocht zijn kunnen door ons vakkundig worden onderhouden of gerepareerd. Wij kennen alle A-merk fietsen van binnen en buiten en bij ons zijn ze welkom. Een aantal elektrische systemen van mindere kwaliteit kunnen niet onderhouden worden. Dan geven wij eerlijk aan wat wel en niet uitgevoerd kan worden aan uw ebike.