Accu revisie en uitlezen

De capaciteit van fietsaccu’s neemt af met de jaren, en soms raakt een accu helemaal defect. Wij kunnen alle accu’s controleren, meten of uitlezen.

Bosch-Powerpack-elektrische-fiets-accu-500Wh

Revisie

Accu revisie is een alternatief voor het vervangen van de accu. De huls van de accu wordt hergebruikt, en de inhoud vervangen. Bij revisie laten wij niet alleen de cellen vervangen, maar ook altijd de elektronica. Bij accu revisie geven wij dezelfde garantie als bij vervanging van een accu. Voor veel voorkomende accu’s hebben wij ruilaccu’s klaarstaan. Zo kun je uw accu inleveren en direct een gereviseerde accu meenemen.

Leenaccu

Wacht je op een bestelde batterij of accu revisie? Voor de meest voorkomende systemen zoals Bosch en Panasonic hebben wij een aantal leenaccu’s klaarliggen. Zo kun je doorfietsen. Op vakantie in de buurt, en een accu kapot? Elk jaar helpen wij een aantal vakantiegangers weer op weg door snel een leenaccu mee te geven.

Accu tester

Wij hebben een accu tester waarmee de capaciteit van de accu gemeten wordt. Zo kunnen wij controleren hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Bij sommige accu’s kan dit ook minder nauwkeurig met de lampjes op de accu afgelezen worden.

Accu foutmeldingen

Sommige accu’s kennen foutmeldingen. Bijvoorbeeld de Panasonic accu en de Sparta ION accu. Wij kunnen foutmeldingen uitlezen en adviseren wat ze betekenen. Bij Panasonic kunnen sommige foutmeldingen met een firmware update opgelost worden.

Uitgelichte producten